Gevelreiniging

Stenen gevels kunnen in de loop der jaren, onder meer door invloed van weer en natuur, verkleuren. Geuzebroek Gevelrenovatie knapt het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand met liefde op. Door de gevel te laten reinigen ziet deze er niet alleen als nieuw uit, ook bent u verzekerd van een langere levensduur van de gevel. Door de ruime expertise op het gebied van gevelreiniging, weet Geuzebroek Gevelrenovatie voor elke opdracht welke reinigingstechniek het beste resultaat oplevert.

Bij gevelreiniging kunt u onder andere kiezen uit verschillende reinigingsmethodes, de meest voorkomende hierin zijn:

Reinigen door middel van hoge druk

Is uw gevel licht vervuild? Dan is reinigen door middel van hoge druk mogelijk een passende oplossing voor u. Bij deze vorm van gevelreiniging wordt koud water onder hoge druk op de gevel gespoten. Hogedrukreiniging wordt door Geuzebroek Gevelrenovatie onder meer regelmatig toegepast bij voegrenovatie van woningen. Wanneer het oude voegwerk vakkundig en netjes verwijderd is, wordt de gevel onder hoge druk gereinigd waardoor alle losse en achtergebleven voegresten en stof verwijderd worden.

Zandstralen

Een veelvoorkomende manier van reinigen bij ernstig vervuilde gevels is zandstralen. Bij deze geavanceerde techniek wordt vocht vermengd met een straalmiddel. Door deze methode wordt de gevel grondig gepoetst.

Stoomreinigen

In het geval van stoomreinigen wordt uw gevel onder hoge druk (30 tot 350 bar) met heet water (+/- 145 graden) gereinigd. De combinatie van heet water en hoge druk verwijdert lichte gevelvervuiling eenvoudig. Om eventuele beschadiging aan de gevel te voorkomen, wordt de druk aangepast zodat de gevel en het voegwerk intact blijven. Stoomcleanen is onder meer zeer geschikt voor het verwijderen van mos, algen, klimop en andere lichte gevelvervuiling.

Wij voorzien u graag van een advies op maat. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Geuzebroek Gevelrenovatie via het contactformulier
Gevelreiniging

Gevelreiniging

In de loop der jaren kan uw gevel, door onder andere invloed van weer en natuur, de steen doen verkleuren en door middel van reinigen van uw gevel knapt deze weer aanzienlijk op en zal er weer als nieuw uitzien.
Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

In de loop der jaren wordt de voeg in de gevel blootgesteld aan vele invloeden van weer en milieu.  Doordat de zure regen kan inwerken op de voeg kan het voegwerk zacht worden en er uitvallen.
Metselwerkrenovatie

Metselwerkrenovatie

Heeft u last van scheuren in het metselwerk, afgebroken stenen of stenen die worden weggedrukt door roestvorming? Dit kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld weersinvloeden.