Over ons

Geuzebroek Gevelrenovatie

Geuzebroek Gevelrenovatie is in 2013 opgericht door Raymon Geuzebroek. Na ruim tien jaar actief te zijn geweest in de branche en een ruime ervaring te hebben opgedaan op het gebied van diverse voegwerkzaamheden, gevelrenovatie en mogelijkheden was het uitvoeren van deze kennis en ervaring in de vorm van een eigen bedrijf een passende vervolgstap. Door de ruime ervaring met betrekking tot gevelreiniging en nieuwbouwwerkzaamheden, bent u bij Geuzebroek Gevelrenovatie verzekerd van advies op maat.

Kwaliteit

Wanneer u kiest voor Geuzebroek Gevelrenovatie garanderen wij u naast een perfect resultaat uitvoerige voor- en nazorg. Tijdens de werkzaamheden wordt u geïnformeerd over de voortgang van het project, wanneer de werkzaamheden zijn afgerond worden puin en afval netjes opgeruimd en afgevoerd. De medewerkers van Geuzebroek Gevelrenovatie zijn vakkundig, netjes en behulpzaam richting de klant. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, dan nemen wij deze direct in behandeling en zorgen wij voor een passende oplossing. Geuzebroek Gevelrenovatie is overtuigd van het geleverde werk. Dit resulteert onder meer in een garantie van tien jaar op het voegwerk.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

In de loop der jaren kan uw gevel, door onder andere invloed van weer en natuur, de steen doen verkleuren en door middel van reinigen van uw gevel knapt deze weer aanzienlijk op en zal er weer als nieuw uitzien.
Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

In de loop der jaren wordt de voeg in de gevel blootgesteld aan vele invloeden van weer en milieu.  Doordat de zure regen kan inwerken op de voeg kan het voegwerk zacht worden en er uitvallen.
Metselwerkrenovatie

Metselwerkrenovatie

Heeft u last van scheuren in het metselwerk, afgebroken stenen of stenen die worden weggedrukt door roestvorming? Dit kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld weersinvloeden.