Impregneren

Vocht blijft een vervelend fenomeen. Kampt uw gevel met doorslag ontstaan uit bijvoorbeeld regen of vochtschade? Heeft u last van schimmel in huis of laat u uw huis reinigen en voegen? Dan raden wij u aan de gevel van uw woning te impregneren. Bij het impregneren van de woning wordt een beschermlaag op de gevel aangebracht, waardoor deze waterafstotend en schimmelwerend is. Door het laagje impregnant dat op de gevel gespoten wordt, heeft vocht geen kans om in de gevel te trekken. Uw gevel is niet alleen waterafstotend, maar ook waterdicht. Een bijkomend voordeel van impregneren is dat vuil moeilijker hecht aan een geïmpregneerde muur, dan aan een niet-behandelde gevel. Wel raden wij aan uw gevel, voordat deze geïmpregneerd wordt, eerst te laten reinigen. Door de gevel te reinigen, wordt het vuil verwijderd. Daardoor bent u verzekerd van een optimale werking van de aangebrachte impregnant.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen neem dan contact met ons.
Gevelreiniging

Gevelreiniging

In de loop der jaren kan uw gevel, door onder andere invloed van weer en natuur, de steen doen verkleuren en door middel van reinigen van uw gevel knapt deze weer aanzienlijk op en zal er weer als nieuw uitzien.
Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

In de loop der jaren wordt de voeg in de gevel blootgesteld aan vele invloeden van weer en milieu.  Doordat de zure regen kan inwerken op de voeg kan het voegwerk zacht worden en er uitvallen.
Metselwerkrenovatie

Metselwerkrenovatie

Heeft u last van scheuren in het metselwerk, afgebroken stenen of stenen die worden weggedrukt door roestvorming? Dit kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld weersinvloeden.